19:45

Älvängens IK

Referat: GFF/Azalea BK - Älvängens IK

Sen vardagsmatch på bortaplan är kanske inte det roligaste som finns.
Vi är nära att släppa in ett mål direkt i inledningen men räddas av stolpen. Vi har mycket bollinnehav i första halvlek, men skapar inte så mycket chanser vi är vana att göra. Störst anledning till det är felpass och onödiga bolltapp i större utsträckning än tidigare. Mållöst i halvlek och fördel oss.
Vi pratar om att vi måste variera spelet och även slå lite längre bollar, helst över deras backlinje så de får anstränga sig lite. Efter 10 minuter kommer just en sån boll och Emma hinner före målvakten och rullar in ledningsmålet.
Nu spelar vi riktigt bra och trycker ner dem ordentligt.
Efter en av våra hörnor kommer bollen ut till Andrea som drar till från långt håll och bollen seglar in i mål, riktigt förlösande.
Seger 2-0 mot ett bra motstånd och chansen till serieseger finns fortfarande. En riktig laginsats ikväll och Emmy fick en mycket välförtjänt nolla på kontot. Även kul att se våra två 04:or Anna och Ophelia dominera mittfältet.